ویرایش محتوا

درباره ما

از دیرباز در این بودیم تا با ایجاد فضای مناسب و درخور شأن مراجعین محترم مان نسبت به ارائه خدمات به بیماران در راستای وظیفه ی اخلاقی و انسانی مان قدمی موثر بر داریم

از این رو با تجهیز و به‌روز رسانی درمانگاه شبانه روزی دارالشفا با قدمتی  بیش از 23 سال اقدام به ارائه خدماتی همچون  …..

با ما تماس بگیرید

dynamic-content-widget-3c1e756-1

  • خانه
  • -
  • آیتم Elementskit
  • -
  • dynamic-content-widget-3c1e756-1

رشته پزشکی زنان چیست؟

پزشکی زنان از جمله رشته‌‌های تخصصی بالینی است که در جهت پیشگیری به ویژه غربالگری، تشخیص و درمان بیماری‌های زنان فعالیت می‌کند و به پزشکانی که در این رشته تحصیل کرده‌ اند، متخصص زنان و زایمان گفته می‌شود.

رشته پزشکی زنان و زایمان بر بیماری‌های دستگاه تولید مثل زنان، بیماری‌های پستان مرتبط با این رشته و مراقبت مادر و جنین در حین بارداری و زایمان تمرکز دارد.

در شهریور ۱۳۲۳، نخستین بیمارستان زنان به نام بیمارستان وزیری توسط دکتر جهانشاه صالح پایه گذاری شد.

از سال ۱۳۳۰، جراحی‌های زنان در بخش زنان و زایمان بیمارستان گوهرشاد انجام شد و پس از آن در بیمارستان‌های شهرهای تبریز، شیراز، اهواز و مشهد، بخش‌های زنان و زایمان تاسیس شدند.

در نهایت در سال ۱۳۴۲ گروه آموزشی بیماری‌های زنان و زایمان تشکیل شد.

متخصص زنان چه کاری می کند ؟

در گذشته دانش کافی برای تشخیص بیماری‌های زنان وجود نداشت؛ اما در حال حاضر، با رشد این شاخه از علم پزشکی، پزشکان متخصص زنان زایمان و نازایی با افزایش آگاهی مردم و به خصوص زنان، در شناخت و درمان به موقع بیماری‌ها و عواملی که بر سلامت آن ها تاثیرگذار است، کمک می‌کنند. همچنین به مراقبت، درمان طبی و جراحی مناسب در حین بارداری، زایمان طبیعی و عارضه دار یا در موارد مورد نیاز می‌پردازند.

 پزشکی زنان در زمینه مسائل مربوط به زنان مانند ناباروری، حفظ سلامتی در دوران باردار، بارداری و زایمان، اختلالات دستگاه ادراری مثل بی‌اختیاری، سرطان دستگاه تناسلی، سرطان سینه، تومورهای مربوط به بارداری، سلامت پیشگیرانه، جراحی زنان، جراحی زیبایی زنان، سقط جنین، حاملگی خارج از رحم، تشخیص به موقع بیماری‌های جنسی، عفونت‌های مقاربتی، ناهنجاری‌های مادرزادی، بی اختیاری ادرار و مدفوع، پارگی رحم، فیبروئید رحم، کیست‌های دستگاه تناسلی می‌پردازد.

طول دوره آموزشی پزشکی زنان و زایمان چه قدر است؟

دکتر متخصص زنان و زایمان پس از طی تحصیلات پزشکی عمومی به مدت ۴ سال وارد برنامه دستیاری رشته زنان زایمان (تخصص زنان زایمان) می‌شود.

مهارت‌های تئوری و عملی این دوره شامل مامایی و کلیه موارد مربوط به مامایی، زنان و کلیه موارد طبی و جراحی مربوط به این رشته، مراقبت‌های اولیه و پیشگیری‌کننده، مراقبت‌های سرپایی، مراقبت‌های بستری و جراحی، بهداشت و تنظیم خانواده، دوره‌های چرخشی، فعالیت‌ها و تحقیقات دانش‌پژوهی می‌شود.

دکتر زنان، پس از گذراندن دوره تخصصی به دنبال افزایش علم و توان خود در یک مقطع فوق تخصصی هستند تا بتوانند به عنوان پروفسور زنان و زایمان فعالیت کنند. فعالیت این متخصصین با توجه به نوع فلوشیپ آن‌ها در زمینه‌‌های انکولوژی زنان، اختلالات کف لگن در زنان، نازایی و ناباروری، پریناتولوژی، لاپاراسکوپی و … متفاوت می‌شود.

تخفیـــف ویژه
پوست و زیبایی - جراحی

به مـــــدت محـــــدود

برای دیدن خدمات زیبایی کلیک کنید

جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید